Opinie klientów

  • 5 star review  Wszelkie formalności przebiegały bez problemów. Rzetelna i fachowa współpraca. Polecam!

    thumb Zuzka Dob
    6/17/2018

    5 star review  Bardzo dobry kontakt fachowa i rzetelna pomoc, sprawa załatwiona błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam

    thumb Bartek Grobelak
    5/14/2018

    5 star review  Bardzo profesjonalne przygotowanie kredytu, pokazanie wszystkich kosztów na całym kredycie rozwiewa wszystkie wątpliwości.

    thumb Sebastian Zagórski
    5/15/2018

    5 star review  Profesjonalizm na najwyższym poziomie poparty rewelacyjną wiedzą merytoryczną, praktyczną jak i doświadczeniem. Doskonałość współpracy z klientami najbardziej wymagającymi oraz sprostanie nietuzinkowym problemom z rezultatem zakończonym 100% sukcesem, to efekt naszej współpracy z tymi Ekspertami:) Serdecznie polecam duet p. Król i p. Stemporowski, rzeczy niemożliwe załatwiają od ręki a na cuda trzeba troszkę poczekać;)

    thumb Sabina Matejczyk
    5/15/2018
  • 5 star review  Nawet mi, laikowi jeśli chodzi o sprawy związane z kredytem , wszystko wytłumaczyli i służyli pomocą w każdej chwili. Świetny kontakt. Polecam!

    thumb Łukasz Antas
    7/06/2018

    5 star review  Bardzo mili, bardzo pomocni, jedyni w swoim rodzaju! Doradzą, pomogą i wszystko załatwią. Jestem szczęśliwa że trafiłam właśnie do tych Panów! Polecam każdemu!!!!! Pozdrawiam serdecznie

    thumb Anna Konieczny
    5/15/2018

    5 star review  Bardzo profesjonalne przygotowanie kredytu, pokazanie wszystkich kosztów na całym kredycie rozwiewa wszystkie wątpliwości.

    thumb Sebastian Zagórski
    5/15/2018

    5 star review  Profesjonalizm na najwyższym poziomie poparty rewelacyjną wiedzą merytoryczną, praktyczną jak i doświadczeniem. Doskonałość współpracy z klientami najbardziej wymagającymi oraz sprostanie nietuzinkowym problemom z rezultatem zakończonym 100% sukcesem, to efekt naszej współpracy z tymi Ekspertami:) Serdecznie polecam duet p. Król i p. Stemporowski, rzeczy niemożliwe załatwiają od ręki a na cuda trzeba troszkę poczekać;)

    thumb Sabina Matejczyk
    5/15/2018