Opinie klientów

    thumb

    Jestesmy w trakcie współpracy z Król i Partnerzy- Eksperci Finansowi Dostalismy odpowiedzi na pytania i fachowe objaśnienie kwestii finansowych, które początkowo były dla nas czarna magią... Nasze marzenia rosną, będa potrzebowały wsparcia tych ekspertów 🙂 To nasze pieniądze i najwazniejsze plany, czujemy sie o nie spokojniejsi gdy mamy pomoc Króla i Partnerów

    Paula Niemczynowicz
    9/20/2019
    thumb

    Polecam 100%+ 😉 Fachowe doradztwo, bardzo elastyczna forma kontaktu, rzetelności i wiarygodność. Pierwszy raz zakup nieruchomości był dla mnie wielką przyjemnością od strony formalnej. Król i Partnerzy - dziękuję, jestem pewien, że to nie ostatnia nasza wspólna inwestycja 😉

    Mateusz Ciura
    8/01/2019
    thumb

    Ludzie dzięki, którym niemożliwe staje się możliwe! Co można o nich powiedzieć? - fachowcy i profesjonaliści, myślę że te 2 słowa w pełni opisują firmę Król i Partnerzy. Indywidualne podejście do klienta, idealna współpraca z najbardziej wymagającymi :)) klientami. Zawsze dostępni i gotowi aby udzielić odpowiedzi na najtrudniejsze pytania. Dzięki nim mogłam spać spokojnie ;))) DZIĘKUJEMY 🙂

    Ania Rachańska
    6/24/2019
    thumb

    Szczerze polecam, bardzo dobra współpraca i indywidualne podejście do każdego klienta.

    Grzegorz Murawski
    6/13/2019
    thumb

    Zdecydowanie polecam! Super współpraca.

    Michał Czarnowski
    5/14/2019
    thumb

    Dzięki panom wraz z narzeczoną mamy upragnione mieszkanie 🙂 Fachowcy, dla których nie ma rzeczy niemożliwych 🙂

    Karol Szczerba
    2/19/2019
    thumb

    Profesjonaliści jakich mało! Muszę tak napisać, bo w gąszczu ekspertów, doradców i innych pomocników spraw wszelakich ciężko znaleźć takich jak oni! W ich rękach czułem się bezpieczny...i jak się okazało byłem bezpieczny!! Uprzejmi i oddani sprawie! Król & Partnerzy - bardzo dziękuję!!

    Adam Kuzycz-Berezowski
    2/04/2019
    thumb

    Fachowcy w swojej dziedzinie! Profesjonalizm i uczciwość przy zalatwianiu i opiece kredytu. Pan Mirek i Pan Mariusz zawsze dostępni i gotowi pomóc rozwiązać każdy problem bankowy.Od około 8lat mogę na tych Panach polegać. Dla marynarza,który nie ma za wiele czasu na rozwiązywanie często zawiłych problemów bankowych związanych z kredytem to bardzo istotne! Polecam z czystym sumieniem!

    Arek Arinho
    12/07/2018
    thumb

    5 star review  Profesjonalizm w 200% i indywidualne podejście do każdego, stawiając na jakość nie na ilość. Jeśli chcą Państwo trafić w bardzo dobre ręce przy organizacji wszystkiego co związane z kredytowaniem, a jednocześnie znaleźć rozwiązania na wiele pokrewnych spraw i problemów to z czystym sumieniem polecam kontakt z Panem Mirosławem i Mariuszem.

    Igor Czerniec
    10/24/2018
    thumb

    5 star review  Pełen profesjonalizm

    Mariusz Lutoborski
    7/13/2018
    thumb

    5 star review  Nawet mi, laikowi jeśli chodzi o sprawy związane z kredytem , wszystko wytłumaczyli i służyli pomocą w każdej chwili. Świetny kontakt. Polecam!

    Łukasz Antas
    7/06/2018
    thumb

    5 star review  Wszelkie formalności przebiegały bez problemów. Rzetelna i fachowa współpraca. Polecam!

    Zuzka Dob
    6/17/2018