Opinie klientów

    thumb

    Dzięki panom wraz z narzeczoną mamy upragnione mieszkanie 🙂 Fachowcy, dla których nie ma rzeczy niemożliwych 🙂

    Karol Szczerba
    2/19/2019
    thumb

    Profesjonaliści jakich mało! Muszę tak napisać, bo w gąszczu ekspertów, doradców i innych pomocników spraw wszelakich ciężko znaleźć takich jak oni! W ich rękach czułem się bezpieczny...i jak się okazało byłem bezpieczny!! Uprzejmi i oddani sprawie! Król & Partnerzy - bardzo dziękuję!!

    Adam Kuzycz-Berezowski
    2/04/2019
    thumb

    Fachowcy w swojej dziedzinie! Profesjonalizm i uczciwość przy zalatwianiu i opiece kredytu. Pan Mirek i Pan Mariusz zawsze dostępni i gotowi pomóc rozwiązać każdy problem bankowy.Od około 8lat mogę na tych Panach polegać. Dla marynarza,który nie ma za wiele czasu na rozwiązywanie często zawiłych problemów bankowych związanych z kredytem to bardzo istotne! Polecam z czystym sumieniem!

    Arek Arinho
    12/07/2018
    thumb

    5 star review  Profesjonalizm w 200% i indywidualne podejście do każdego, stawiając na jakość nie na ilość. Jeśli chcą Państwo trafić w bardzo dobre ręce przy organizacji wszystkiego co związane z kredytowaniem, a jednocześnie znaleźć rozwiązania na wiele pokrewnych spraw i problemów to z czystym sumieniem polecam kontakt z Panem Mirosławem i Mariuszem.

    Igor Czerniec
    10/24/2018
    thumb

    5 star review  Pełen profesjonalizm

    Mariusz Lutoborski
    7/13/2018
    thumb

    5 star review  Nawet mi, laikowi jeśli chodzi o sprawy związane z kredytem , wszystko wytłumaczyli i służyli pomocą w każdej chwili. Świetny kontakt. Polecam!

    Łukasz Antas
    7/06/2018
    thumb

    5 star review  Wszelkie formalności przebiegały bez problemów. Rzetelna i fachowa współpraca. Polecam!

    Zuzka Dob
    6/17/2018
    thumb

    5 star review  Napisze krótko;) Panowie sa najlepsi na świecie, pomocni i ratujący życie. Pozdrawiam i polecam z całego serca 🙂

    Katarzyna Hudzik
    6/02/2018
    thumb

    5 star review  Bardzo mili, bardzo pomocni, jedyni w swoim rodzaju! Doradzą, pomogą i wszystko załatwią. Jestem szczęśliwa że trafiłam właśnie do tych Panów! Polecam każdemu!!!!! Pozdrawiam serdecznie ���

    Anna Konieczny
    5/15/2018
    thumb

    5 star review  Profesjonalizm na najwyższym poziomie poparty rewelacyjną wiedzą merytoryczną, praktyczną jak i doświadczeniem. Doskonałość współpracy z klientami najbardziej wymagającymi oraz sprostanie nietuzinkowym problemom z rezultatem zakończonym 100% sukcesem, to efekt naszej współpracy z tymi Ekspertami:) Serdecznie polecam duet p. Król i p. Stemporowski, rzeczy niemożliwe załatwiają od ręki a na cuda trzeba troszkę poczekać;)

    Sabina Matejczyk
    5/15/2018
    thumb

    5 star review  Bardzo profesjonalne przygotowanie kredytu, pokazanie wszystkich kosztów na całym kredycie rozwiewa wszystkie wątpliwości.

    Sebastian Zagórski
    5/15/2018
    thumb

    5 star review  Bardzo dobry kontakt fachowa i rzetelna pomoc, sprawa załatwiona błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam

    Bartek Grobelak
    5/14/2018